Open Vld Herentals verwelkomt Martin Margodt, voorzitter van de actiegroep Mobilithals, in zijn rangen.

 

De Herentalse liberalen zijn verheugd dat Martin deze
stap heeft gezet. Martin Margodt werd recent in het bestuur van Open Vld Herentals gecoöpteerd.

 

Tom Ryken, voorzitter van Open Vld Herentals : ' Met Martin halen we een geëngageerd persoon in huis. Hij zal bij ons zijn expertise op obiliteitsvlak ten volle kunnen aanwenden en dit beleidsthema proactief voor ons opvolgen .'

In het verleden bewees Margodt dat hij dingen echt in beweging kan zetten. Zo richtte hij met Mobilithals als eerste Herentalsenaar een gericht initiatief op tegen de erbarmelijke verkeerstoestand in het centrum van de stad door de beruchte ‘verdwijnpaal’. Dankzij een constructieve samenwerking lagen Open Vld en Mobilithals dan ook aan de basis voor de volksbevraging die vorig jaar in Herentals werd gehouden.

Open Vld Herentals is de laatste jaren écht goed bezig. Ik merkte dat tijdens de samenwerking van Mobilithals met Open Vld ter voorbereiding van de volksbevraging', zo stelt Martin Margodt. 'Na informele contacten met voorzitter Ryken, ondervoorzitter Cuylaerts en politiek secretaris Van Thielen, besloot ik om deze bruisende samenwerking verder te zetten in de actieve Herentalse politiek', zo stelt Margodt.

Open Vld Herentals zal met Martin Margodt duidelijk versterkt op de ingeslagen weg kunnen verder gaan.